2DE EDITIE LIMBURGS KAMPIOENSJAP VASTELAOVESWAGES

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, wordt er ook dit jaar in Susteren weer op Carnavalsdinsdag een Limburgs Kampioensjap voor VastelaovesWages georganiseerd. Hierin wordt wederom gestreden om de titel “Sjònste Vastelaoveswage van Limburg”. Evenals vorig jaar wordt de optocht live uitgezonden door L1.

Onkostenvergoeding:
De organisatie zal de deelnemende wagens een onkostenvergoeding betalen, omdat het trekken van een optocht redelijk wat kosten met zich mee brengt. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van een aantal facetten en kan per wagen variëren. De organisatie beslist de hoogte van de onkostenvergoeding. Deze staat geheel los van de onafhankelijke jury.

Verhoogde 1e prijs:
Ten opzichte van vorig jaar is het prijzengeld aanmerkelijk verhoogd. De winnaar sleept maar liefst € 1111,- in de wacht.

Optochtontbijt:
De deelnemende wagens zullen door ons worden uitgenodigd om voorafgaand aan de optocht deel te nemen aan een gezamenlijk ontbijt.

Nieuwe route:
Er zal een nieuwe route gereden worden. Net zoals vorig jaar zal de route wel 2 maal het defilé passeren, waarbij de 1ste prijs bij de 2de keer passeren live op L1 bekend gemaakt zal worden. De 2de en de 3de prijs worden later op het podium bekend gemaakt.

Feest:
Naast het defilé en het VIP Paviljoen zal een waar feestplein worden gecreëerd. Op dit feestplein zullen verschillende artiesten optreden op een buitenpodium.

Heb je je nog niet ingeschreven, maar heb je wel zin in een gezellige dag? Schrijf je dan nu in!